Om Jobbdags.se

JOBBDAGS.SE är den lokala jobbsajten där arbetssökande hittar arbetsgivare och är en av Sveriges mest använda jobbsajter där lokala företag i olika städer annonserar när det har behov av att rekrytera nya medarbetare. JOBBDAGS.SE är det självklara valet när man är i behov av ett nytt jobb.

JOBBDAGS.SE används varje månad av tusentals jobbsökande och karriärsinriktade personer som söker efter jobb i sin nuvarande hemstad. På jobbdags.se ska man som arbetssökande alltid kunna hitta intressanta jobbannonser samt artiklar om karriär och olika råd och tips. På jobbdags.se skapar vi en lokal portal i varje län där arbetsgivare kan fånga upp sina framtida medarbetare genom att via platsannonser väcka intresse för arbetssökande att skicka in sina ansökningar. På så sätt binder vi samman kandidater med företag som har behov att rekrytera ny personal.

JOBBDAGS.SE har som huvudsyfte att kunna erbjuda ett utbud av annonser till såväl dig som är arbetssökande idag och till dig som vill utveckla din karriär. Vi har jobb för alla. Välkommen att på ett väldigt enkelt sätt söka ditt nya drömjobb du också!

FÖR DIG SOM SÖKER NYA MEDARBETARE

För företag finns det flera spännande annonseringsmöjligheter och möjligheter att profilera sitt företag samtidigt som man söker nya kompetenta medarbetare. Genom Jobbdags unika kombination av platsannonsering på Internet och lokala banners når man en stor målgrupp och ökar sina möjligheter att hitta de rätta medarbetarna samtidigt som man stärker sitt varumärke på sin lokala hemmamarknaden.

FÖR DIG SOM SÖKER JOBB

På JOBBDAGS.SE presenteras intressanta och spännande jobb inom alla branscher. Vi jobbar för dig som söker nya utmaningar i din jobbkarriär och som på ett väldigt enkelt sätt vill hitta ditt drömjobb lokalt utan att krångla till det. Glöm inte att anmäla dig till vår bevakningstjänst för att alltid vara uppdaterad när nya jobb dyker upp direkt till din e-post.