Kock/kallskänk till ISTs huvudkontor

IST, Växjö, 1 plats

Är du en serviceinriktad och nyfiken kock med kreativt smaksinne som vill utvecklas tillsammans i team? Till vårt huvudkontor i Växjö söker vi nu en kombinerad kock/kallskänk som brinner för service och nära kontakt med våra anställda. Din primära uppgift är att erbjuda våra anställda frukost, lunch samt att vara behjälplig vid övriga kontorsrelaterade aktiviteter.

Om IST

Vi på IST jobbar med något av det viktigaste som finns - att ge alla möjligheten till en bra skola. Vårt uppdrag är att ge alla som arbetar i eller med skola och förskola de verktyg som de behöver i sin vardag. Att jobba på IST handlar om att försöka göra samhället bättre, genom att bidra till ett bättre lärande och en bättre skola för alla.

Om rollen

Varje vardag erbjuds våra anställda samt kunder och gäster frukost och lunch i vår restaurang PISTacchio. Just nu är vi ca 180 anställda på kontoret och de allra flesta nyttjar den goda lunch som dagligen serveras.

Restaurangen har ett modernt utrustat kök av mindre storlek där du ges möjligheten att vara kreativ och du får stora möjligheter att påverka. Du arbetar tätt tillsammans med vår köksansvarige. I arbetsuppgifterna ingår förutom matlagning, menyplanering, portionsberäkning även arbete i vårt e-handelssystem och att utföra egenkontrolluppgifter. Deltagande i det systematiska arbetsmiljöarbetet ingår också i arbetsuppgifterna. I rollen har du också ett delaktigt ansvar för att den mat som serveras håller en hög avseende smak, konsistens, näringsinnehåll och säkerhet.

Tjänsten har ett förhållandevis attraktivt veckoschema med relativt hög flexibilitet. Tjänsten är på heltid.

Vem är du?

Förutom att du har flera års erfarenhet av att laga mat till många människor är det viktigt att du ser maten och matlagningen som en viktig del i människors välmående. Din nyfikenhet på smaker och mat gör att du har hela världen som inspirationskälla. Du har en mycket god hygien i köket, arbetar strukturerat samt är stresstålig. Det är också viktigt att du känner dig trygg med att improvisera och på kort varsel ordna mat även utanför ordinarie tider. Diskning och lokalvård av köket ingår också i dina arbetsuppgifter. Goda referenser är viktigt i vår urvalsprocess.

Erfarenhet och kompetens

Vi ser gärna att du har en relevant utbildning inom kockyrket samt flera års arbetslivserfarenhet inom tillagning, servering och hygien. Du har erfarenhet av logistik, inköp och planering kring hela måltidsupplägget och har ett naturligt miljö- och hälsotänk. Vi vänder oss till både unga och hungriga såväl som kandidater med mer erfarenhet.

Ansökan

Välkommen att skicka in din ansökan snarast, dock senast 27 januari. Löpande urval kan komma att tillämpas och intervjuer kan påbörjas innan sista ansökningsdatum så ansök gärna så snart som möjligt. Vid frågor vänligen kontakta vår Country HR Manager Mathilda Wirenstrand på mathilda.wirenstrand@ist.com