Charkuterist

Undersåkers charkuterifabrik AB, Åre, 1 plats

Undersåkers Charkuteri är en liten fabrik i Jämtland som startades 2013 av Magnus Nilsson. Det är med kunskap från Fäviken Magasinet och stort engagemang som charken drivs och utvecklas hela tiden.

Vi som arbetar här vill göra fantastiska svenska charkuterier av jämtländska råvaror. Vårt mål är att det vi producerar inte ska bli till lyxprodukter för få, utan vardagsmat för många - fast mycket bättre än det många av oss vanligtvis köper.

Vi tillverkar allt från blodpudding och leverpastej till mumsiga korvar, rökta produkter och lufttorkade skinkor. All produktion sker i våra lokaler i Undersåker där vi också har vår butik. Idag säljs det mesta av våra produkter i butiken men vi levererar även till bland annat Fäviken och Krus samt en handfull andra restauranger i Åre med omnejd.

Vi behöver en ny person i vårt team som kan vara med att utveckla vår fabrik och butik. Du bör vara en erfaren kock med intresse för charkuterier och kötthantering eller gärna en kvalificerad charkuterist. Här hjälps vi åt med allt vilket innebär att man måste vara delaktig i så väl produktion som att ta hand om butiken och bemöta samt ta betalt av våra kunder.

Tjänsten är tillsvidare på heltid. Start datum är enligt överenskommelse men vi ser gärna att tjänsten är tillsatt senast i mitten av augusti. Dagtid samt helgarbete förekommer. Lön enligt överenskommelse.

Sök jobbet nu!