Användarvillkor

1.   Allmänt om villkoren för användning av innehållet på webbplatsen

Genom att nyttja webbplatsen www.jobbdags.se bekräftar du att du accepterar följande villkor för användningen av innehållet på webbplatsen.

Du får inte använda Webbplatsen för att skicka, publicera, förvara eller länka till material som strider mot lag eller andra regler, gör intrång i annans immaterialrätt eller annan rätt.

När du använder tjänsten får du icke:använda tjänsten på ett sätt som skadar jobbdags.se, våra annonsörer och våra kunder

  1. använda någon del av jobbdags.se till att skicka oönskade e-postreklam (skräppost)
  2. ladda ner stora delar av Webbplatsens innehåll, som tex många platsannonser
  3. använda en annan automatiserad process eller tjänst än de som Jobbdags tillhandahåller för att använda eller få åtkomst till tjänsten
  4. Sälja vidare eller på annat sätt sprida tjänsten vidare 

2. Jobbbevakningstjänst

Användare som är arbetssökande har möjlighet att registrera sin e-postadress för den t sk jobbbevaknings-tjänsten. Du får då regelbunden information om nya platsannonser som matchar din profil som du angett vid registreringen. Genom att ange din e-postadress godkänner du att Jobbdags skickar dig information av denna typ.

 

3. Åtgärder vid brott mot Användarvillkoren

Jobbdags ser allvarligt på en otillåten användning av innehållet på webbplatsen och vidtar aktivt åtgärder mot den som gör detta. Vid otillåten användning kan Jobbdags komma att vidta de rättsliga åtgärder som anses nödvändiga. Otillåten användning kan under vissa förutsättningar leda till att användaren åläggs att betala skälig ersättning för utnyttjandet samt skadestånd. Otillåten användning kan i vissa fall även leda till att användaren döms till böter eller fängelse i högst två år.

 

4. Ansvarsbegränsning

Jobbdags ansvarar inte för att uppgifter i det material som läggs upp på Webbplatsen är korrekt, relevant och fullständigt.

Jobbdags garanterar inte att Webbplatsen är felfri, att den kommer att fungera hela tiden eller att den inte kommer att drabbas av störningar och tekniska problem som gör Webbplatsen långsam eller oåtkomlig under viss tid. Jobbdags garanterar inte heller att Webbplatsen är säker och fri från virus etc. Jobbdags försöker givetvis lösa sådana problem så snabbt som möjligt, men tar inget ansvar för eventuell skada som kan drabba dig under den perioden. Jobbdags ersätter inte några kostnader eller någon annan skada som du orsakats på grund av användning av Webbplatsen.

 

5. Lag

Svensk lag äger tillämpning på www.jobbdags.se.

 

6. Kontakt

Vid frågor eller synpunkter på innehållet på www.jobbdags.se hör du av dig till:

kundtjanst@jobbdags.se