Annonsera

ANNONSERA PÅ JOBBDAGS.SE – BLI HITTAD AV TUSENTALS ARBETSSÖKANDE VARJE DAG PÅ DIN LOKALA ORT

JOBBDAGS.SE – din lokala portal där arbetssökande hittar arbetsgivare – är en av Sveriges mest använda jobbsajter där lokala företag i olika städer annonserar när de har behov  av att rekrytera nya medarbetare. JOBBDAGS.SE är det självklara valet när man är i behov av ett nytt jobb.

 

INVESTERA FÖR FRAMTIDEN

Vi vet att rekrytering är en viktig investering som påverkar din organisations utveckling och framgång. Att rekrytera rätt personal är en utmaning som kräver tid, engagemang och kunskap. När du annonserar hos oss kan du fokusera på att driva din verksamhet och samtidigt vara trygg med att hitta rätt person och kompetenta kandidater som söker till dig. Vårt verksamhetsområde inom rekrytering är brett och vi hjälper våra kunder att hitta rätt medarbetare inom alla branscher. Vi är Sveriges största lokala jobbsajt och hjälper företag att hitta sina medarbetare på den lokala hemmamarknaden och i närområdet.

Se till att ert företag syns på JOBBDAGS.SE för att bli kontaktade av rätt målgrupp när ni söker personal på er viktiga lokala marknad.  Flera olika annonseringsmöjligheter finns:

 

PLATSANNONS PÅ JOBBDAGS.SE

Ta till vara på er blivande medarbetare på hemmamarknaden genom att finnas med i Sveriges mest lokala söktjänst på Internet. Genom att annonsera med en platsannons på JOBBDAGS.SE når du en lokal målgrupp som varje dag söker efter nya arbeten.

 

BANNER PÅ JOBBDAGS.SE

Vill ert företag exponeras på ett mer effektivt sätt än en vanlig platsannons så har ni möjlighet att lägga upp en banner på förstasidan i er lokala portal på jobbdags.se under en längre period. Vi kan skräddarsy en lösning som passar era behov.

 

JOBBBEVAKNING

I samband med att vi lägger upp er annons på JOBBDAGS.SE så skickas det automatiskt ut ett mail med er annons till alla våra kandidater som anmält sig inom den aktuella jobbkategorin. Snabbt, enkelt och effektivt!